Rolluiken Kopen bij de echte Heroal specialisten van Nederland!

koop uw rolluiken direct bij de fabriek

Welkom op onze 100% Heroal website!

Introductie:

Heroal is het meest bekende merk rolluiken in Europa. Door de uitvinding van de aluminium rolluiklamellen in 1968 heeft Heroal een enorme ervaring in het produceren van kwaliteitsproducten. Heroal maakt naast rolluiken ook garagedeuren, rolhekken, horren, zonwering in de vorm van ZIP-screens, aluminium ramen en deuren en zelfs vliesgevels voor de utiliteitsbouw. Ons online platform is officieel door Heroal Duitsland erkend en wij mogen daarom het "powered by heroal" label voeren. Door ruim 10 jaar werkervaring te hebben opgedaan bij het Duitse moederbedrijf heroal Johann-Henkenjohann GmbH & Co. KG is de heroal productkennis op het hoogst mogelijke niveau. Mijn naam is Theo Davelaar. Welkom op onze website!

De meest populaire Heroal rolluiken op basis van prijs kwaliteit:

Heroal RS38 rolluiken - Heroal Mini E rolluiken 

Zijn opgebouwd uit isolerende volgeschuimde aluminium rolluiklamellen welke gegarandeerd kleurecht blijven door de speciale twee-laags coating van Heroal. De RS38 lamellen hebben een werkende hoogte van 38 mm en een dikte van 9 mm. De lamellen zijn voorzien van ventilatiesleuven. De rolluiken worden standaard voorzien van een aluminium onderlijst met een hoogte van 60 mm welke is voorzien van een afsluitrubber.  De maximale breedte van een RS38 rolluik is 3700 mm. De maximale hoogte gaat tot 3800 mm. De maximale oppervlakte van het rolluikpantser is 8m². Een RS38 rolluik verbeterd uw warmte-isolatiewaarde tot een maximum van 44%, en geeft tot 10dB extra geluidsisolatie! Het gewicht van de lamellen bepaald de sterkte en daarmee de kwaliteit van het product. De RS38 rolluiklamellen wegen 4,5 kg/m²

  

Klik op de foto als u meer wilt weten over dit type rolluik! Heroal RS42 rolluiken - Heroal HK842 rolluiken 

Zijn opgebouwd uit isolerende volgeschuimde aluminium rolluiklamellen welke gegarandeerd kleurecht blijven door de speciale twee-laags coating van Heroal. De RS42 lamellen hebben een werkende hoogte van 42 mm en een dikte van 9,3 mm. De lamellen zijn voorzien van ventilatiesleuven. De rolluiken worden standaard voorzien van een aluminium onderlijst met een hoogte van 60 mm welke is voorzien van een afsluitrubber.  De maximale breedte van een RS42 rolluik is 3500 mm. De maximale hoogte gaat tot 3500 mm. De maximale oppervlakte van het rolluikpantser is 7m². Een RS42 rolluik verbeterd uw warmte-isolatiewaarde tot een maximum van 44%, en geeft tot 10dB extra geluidsisolatie! Het gewicht van de lamellen bepaald de sterkte en daarmee de kwaliteit van het product. De RS42 rolluiklamellen wegen 3,9 kg/m². 

  

Klik op de foto als u meer wilt weten over dit type rolluik!

Heroal RS41 rolluiken - Heroal HR41 rolluiken 

Zijn opgebouwd uit isolerende volgeschuimde aluminium rolluiklamellen welke gegarandeerd kleurecht blijven door de speciale twee-laags coating van Heroal. De RS41 lamellen hebben een werkende hoogte van 41 mm en een dikte van 8,5 mm. De lamellen zijn voorzien van ventilatiesleuven. De rolluiken worden standaard voorzien van een aluminium onderlijst met een hoogte van 60 mm welke is voorzien van een afsluitrubber.  De maximale breedte van een RS41 rolluik is 3000 mm. De maximale hoogte gaat tot 3000 mm. De maximale oppervlakte van het rolluikpantser is 5,5 m². Een RS41 rolluik verbeterd uw warmte-isolatiewaarde tot een maximum van 44%, en geeft tot 10dB extra geluidsisolatie! Het gewicht van de lamellen bepaald de sterkte en daarmee de kwaliteit van het product. De RS41 rolluiklamellen wegen 3,7 kg/m². 

  

Klik op de foto als u meer wilt weten over dit type rolluik!


De rolluikenmarkt in Nederland:

De Nederlandse markt wordt sinds de crisisjaren overspoeld door goedkope rolluiken en zonweringsproducten. Veel van deze producten komen uit lage- loonlanden waar er minder eisen aan de productkwaliteit wordt gesteld als in ons soms stormachtige Nederland nodig is. In deze landen hebben de inwoners beduidend minder besteedbaar inkomen en daarbij zijn de ramen over het algemeen kleiner dan in Nederland. Om toch rolluiken te verkopen hebben de lokale producenten daar ervoor gekozen om minder materiaaldikte toe te passen en de coating in een mindere kwaliteit uit te voeren. Wanneer u dit soort producten toch aanschaft dan geldt de regel "goedkoop - duurkoop" steeds weer. Ons advies is daarom; kies voor de bewezen kwaliteit van onze Heroal producten ook als het misschien iets duurder is. Met een echte Heroal fabrieksgarantie van 5 jaar bent u altijd zeker van een kwalitatief goed product. 

Onze werkwijze:

Rolluiken, roldeuren en zonwering zijn over het algemeen maatwerk producten. Omdat het financiele risico voor u als klant groot is bij het inmeten van de bestel-maatvoering willen wij geen Heroal producten via een webshop aan particulieren verkopen. Wij maken op basis van de door u verstuurde gegevens allereerst een globale offerte. Wanneer er gegevens onduidelijk, of incompleet zijn nemen wij telefonisch contact met u op om de benodigde informatie te verkrijgen. In geval van interesse van uw zijde maken wij vervolgens een advies- en inmeetafspraak voor u met onze locale partner. En mocht u uiteraard vragen hebben dan kunt u ons ten alle tijde per e-mail of telefonisch bereiken.