Rolluiken Kopen bij de echte Heroal specialisten van Nederland!

koop uw rolluiken direct bij de fabriek

Heroal oppervlaktecoating, de hoogst mogelijke kwaliteit!

Het familiebedrijf Heroal is naast producent van systemen voor aluminium ramen, deuren, vliesgevels, rolluiken, roldeuren, horren en zonwering één van de grootste poedercoat-bedrijven in Europa. Als u bedenkt dat Heroal alleen maar eigen producten coat en dan toch nog tot de Europese top behoort kunt u zich een beeld vormen van de bedrijfsgroote en ervaring!


Een oppervlaktebehandeling van Heroal voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen van:

GSB Internationaal Premium

Qualicoat 


Heroal gebruikt alleen de hoogste kwaliteit aluminium legeringen en alleen maar HWR poeder voor de oppervlaktebehandeling van bijvoorbeeld rolluikgeleiders, zijkappen van roldeuren, profielen voor ramen en deuren enz.

HWR betekens; High Wetter Resistant!

Als u aluminium producten aanschaft welke zijn behandeld met deze hoogste kwaliteit poedercoating dan weet u zeker dat u producten geen kleur-echtheid verliezen. Dit type poedercoating heeft door zijn enorme UV-bestendigheid geen last van zogenaamde verkrijting. Een voorbeeld van verkrijting ziet u in de onderstaande afbeelding: 


De glansgraad van de HWR poedercoating blijft door de hoge UV-bestendigheid gewaarborgd. Hieronder ziet u een duidelijk weergave van het verschil tussen het glansverloop van een door andere bedrijven toegepaste mindere kwaliteit coating en het door Heroal toegepaste HWR poeder!